Список вложений в нашу шкатулочку!
moderator Дата: Субота, 14.02.2009, 02:41 | Сообщение # 1
Admin
Статус: Offline
Список обновлён 24.04.2009 8 березня +.mp3 8 березня -.mp3 10 піратів+.mp3 10 піратів-.mp3 Schnappi+.mp3 Schnappi-.mp3 Їде Бог+ Л.Горової.mp3 Їде Бог- Л.Горової.mp3 Алие паруса+.mp3 Алие паруса-.mp3 Алиса+.MP3 Алиса-.MP3 Амазонки+.mp3 Амазонки-.mp3 А ми любимо читати+.mp3 А ми любимо читати-.mp3 А роси падают+.mp3 А роси падают+.wma А роси падают-.mp3 А у нас бабусенька +.mp3 А у нас бабусенька -.mp3 Африканський сон-.mp3 Африканський сон.+.mp3 А що тобі з гори +.mp3 А що тобі з гори -.mp3 А що тоб з гори видно +.mp3 А що тоб з гори видно -.mp3 Білі гуси+.mp3 Білі гуси-.mp3 Білий птах +.mp3 Білий птах - .mp3 Білозір - Кленова балада +.mp3 Білозір - Кленова балада -.mp3 Баба снігова+.mp3 Баба снігова-.mp3 Бабусине танго+.mp3 Бабусине танго-.mp3 Балада про кохання +.mp3 Балада про кохання -.mp3 Барбі Катруся-.mp3 Барбі Катруся.mp3 Березнева метелиця +.mp3 Березнева метелиця -.mp3 Болотяна принцеса+.mp3 Болотяна принцеса-.wma Брехуха+.mp3 Брехуха-.mp3 Букварику+.mp3 Букварику-.mp3 Букварику.doc Відгадайте – хто я+.mp3 Відгадайте – хто я-.mp3 Вінничани+.mp3 Вінничани-.mp3 ВІНОЧОК (+).mp3 ВІНОЧОК (-).mp3 Верба рясна-Анісімови+.mp3 Верба рясна-Анісімови-.mp3 Вербонько +.mp3 Вербонько --.mp3 Весілля-.mp3 Весілля.mp3 Веселий Новий рі+.mp3 Веселий Новий рік-.mp3 Веселковий світ+.mp3 Веселковий світ-.mp3 Весенняя капель +.mp3 Весенняя капель -.mp3 Весна заглянула в люстерко+.mp3 Весна заглянула в люстерко-.mp3 Весно, я тебе люблю-Янушкевич+.mp3 Весно, я тебе люблю-Янушкевич-.mp3 Весняний джаз+.mp3 Весняний джаз-.mp3 Високі задуми+.MP3 Високі задуми-.MP3 В НЕБЕС НЕМАЄ ВОРОГІВ (+).mp3 В НЕБЕС НЕМАЄ ВОРОГІВ (-).mp3 Вовочка й Дюймовочка + .mp3 Вовочка й Дюймовочка - .mp3 Вундеркінд-Янушкевич+.mp3 Вундеркінд-Янушкевич-.mp3 Вчителько - Тарас Проценко+.mp3 Вчителько - Тарас Проценко-.mp3 Вчительська доля (+).mp3 Вчительська доля(-).mp3 Вчительська доля+.mp3 Вчительська доля-.mp3 Гарна писанка+.mp3 Гарна писанка-.mp3 Гарна я+.mp3 Гарна я-.mp3 Гаррі Поттер+.mp3 Гаррі Поттер-.mp3 Голубыми небесами+.mp3 Голубыми небесами-bek-.mp3 Горова. Колискова+.mp3 Горова. Колискова-.mp3 Горова. Сонце сідає+.mp3 Горова. Сонце сідає-.mp3 Дівчина-зима+.mp3 Дівчина-зима-.mp3 Дівчинка і вітерець-Янушкевич+.mp3 Дівчинка і вітерець-Янушкевич-.mp3 Дід Мороз+.mp3 Дід Мороз-.mp3 ДІН-ДІН-ДОН (+).mp3 ДІН-ДІН-ДОН (-).mp3 Діти мої+.mp3 Діти мої-.mp3 Діти мої.doc Діти України+.mp3 Діти України-.mp3 Дай, бог+.mp3 Дай бог-.mp3 Дай Боже щастя+.mp3 Дай Боже щастя -.mp3 Дивина+.mp3 Дивина-.mp3 Дитяче R'n'B +.mp3 Дитяче R'n'B -.mp3 Дитяче R'n'B.doc Добрий вечір,люди+ Л.Горової.mp3 Добрий вечір,люди- Л.Горової.mp3 ДОБРОЇ НОЧІ МАЛЮКИ (+).mp3 ДОБРОЇ НОЧІ МАЛЮКИ (-).mp3 Домовий+.mp3 Домовий -.mp3 Дощик+.mp3 Дощик-.mp3 Друзi +.mp3 Друзi -.mp3 Друзi.doc Дударик (+).mp3 Дударик -.mp3 Дударик.mp3 Дударик минус .mp3 Душа (квiтка)Яремчук+.mp3 Душа (квiтка)Яремчук-.mp3 Жива лялька+.mp3 Жива лялька-.mp3 ЖУРАВКА (+).mp3 ЖУРАВКА (-).mp3 Журавлі+.mp3 Журавлі-.mp3 ЗАБЛУДЛА ОВЕЧКА (+).mp3 ЗАБЛУДЛА ОВЕЧКА (-).mp3 За двома зайцями+.wma За двома зайцями-.wma Запроси до казки + .mp3 Запроси до казки - .mp3 Заспівай, родино-Білозір+.mp3 Заспівай, родино-Білозір-.mp3 Звичайна пісенька-Ситник+.mp3 Звичайна пісенька-Ситник-.mp3 Зелена мята +.mp3 Зелена мята+.mp3 Зелена мята -.mp3 Зелена мята-.mp3 Зима-Зима+.mp3 Зима-Зима-.mp3 Зоре моя вечірняя +.mp3 Зоре моя вечірняя -.mp3 Зоре моя зіронько+.mp3 Зоре моя зіронько-.mp3 ЗОРЯНІ ЛІХТАРИКИ (+).mp3 ЗОРЯНІ ЛІХТАРИКИ (-).mp3 Зоряний принц (+).mp3 Зоряний принц -.mp3 Казковий дощ +.mp3 Казковий дощ -.mp3 Какого цвета лето+.mp3 Какого цвета лето-.mp3 Какого цвета лето.doc Калина+.mp3 Калина-.mp3 Канікули ура+.mp3 Канікули ура-.mp3 Кап-кап (+) вокальна група Гарний настрій.mp3 Кап-кап (-).mp3 Кап-кап+.wma Кап-кап-.wma Капітошка+.mp3 Капітошка-.mp3 Капітошка.doc Капітошка1+.mp3 Капітошка1-.mp3 Карнавал+.mp3 Карнава л - орг.mp3 Катеринка (+).mp3 Катеринка (-).mp3 Квіти для мами +.mp3 Квіти для мами -.mp3 Квіти маме+.mp3 Квіти маме-.mp3 Квітка сповнення бажань+.mp3 Квітка сповнення бажань-.mp3 Квітуча Україна+.mp3 Квітуча Україна-.mp3 КВІТУЧА УКРАЇНА.doc Ква-кваха+.mp3 Ква-кваха-.mp3 Кленовий вогонь+.mp3 Кленовий вогонь-.mp3 Коли дерева були високі-Ю Воронюк+.mp3 Коли дерева були високі-Ю Воронюк-.mp3 Колискова+.mp3 Колискова-.mp3 Колискова 1+ .mp3 Колискова 1- .mp3 Колискова 2+.mp3 Колискова 2-.mp3 Коли співають діти (+) вок. група Гарний настрій.mp3 КОЛИ СПІВАЮТЬ ДІТИ+.mp3 КОЛИ СПІВАЮТЬ ДІТИ-.mp3 КОЛИ СПІВАЮТЬ ДІТИ.doc КОЛИ СПІВАЮТЬ ДІТИ.mp3 Коли я чайок годувала+.mp3 Коли я чайок годувала-.mp3 Кольорові парасольки (+).mp3 Кольорові парасольки (-).mp3 Кольорові сни+.mp3 Кольорові сни-.mp3 Кольорові сни.doc Котик+.mp3 Котик-.mp3 Крапелька дитинства+.mp3 Крапелька дитинства-.mp3 КРАПЕЛЬКА ДИТИНСТВА.doc Красуня +.mp3 Красуня -.mp3 Крила Ікара+.mp3 Крила Ікара-.mp3 крок до зірок (-).mp3 Крок до зірок+.mp3 Крок до зірок-.mp3 Крок до зірок оригінал.mp3 Кульбабка+.mp3 Кульбабка.doc Кульбабка.wma Курчатка +.mp3 Курчатка -.mp3 Кучерики+.mp3 Кучерики-.mp3 Літній дощ+.mp3 Літній дощ-.mp3 Літня злива+.MP3 Літня злива-.MP3 Літо+.mp3 Літо.mp3 Літо золоте+.mp3 Літо золоте-.mp3 Лав Сторія +.mp3 Лав Сторія -.mp3 Лав Сторія.rtf Ламамба+.wma Ламамба-.wma Лапландія (+).mp3 Лапландія -.mp3 Лелеки+.mp3 Лелеки-.mp3 Лелеча доля +.mp3 Лелеча доля+.mp3 Лелеча доля -.mp3 Лелеча доля-.mp3 Лелеченька+.mp3 Лелеченька-.mp3 Лимонадный дождик+.mp3 Лимонадный дождик-.mp3 Лимонадный дождик.doc Любі вчителі+.wma Любі вчителі-.mp3 Любі вчителі.doc Люба Україно+.wma Люба Україно-.wma Любить не любить+.mp3 Любить не любить.mp3 Мій герой+.mp3 Мій герой-.mp3 Мій край+.mp3 Мій край - орг.mp3 Мій рідний край+.mp3 Мій рідний край--.mp3 Мій храм+.mp3 Мій храм-.mp3 Мій храм.doc Мавка+.mp3 Мавка-.mp3 Мавпенята+.mp3 Мавпенята-.mp3 Мавпенята.doc Маленька країна+.mp3 Маленька країна-.mp3 Маленька країна.doc Маленький принц +.mp3 Маленький принц - .mp3 Мальви +.mp3 Мальви -.mp3 МАЛЮЙ, МАЛЮЙ (+).mp3 МАЛЮЙ, МАЛЮЙ (-).mp3 Мама +.mp3 Мама+.mp3 Мама -.mp3 Мама-.mp3 Мама.doc Мама1-.mp3 Мамина казка +.mp3 Мамина казка+.mp3 Мамина казка -.mp3 Мамина казка-.mp3 Мамина казка .doc Мамина хустка+.mp3 Мамина хустка-.mp3 Мамин вальс+ .mp3 Мамин Вальс-.mp3 Мамин обериг +.mp3 Мамин обериг -.mp3 Мамо+.mp3 Мамо-.mp3 Мамо 1+.mp3 Мамо1+.MP3 Мамо1-.MP3 МАМО1.doc Мамо живи+.mp3 Мамо живи-.mp3 Маму я люблю (+).wma Маму я люблю (-).wma Матінко+.mp3 Матінко-.mp3 Матіола+.mp3 Матіола-.mp3 Матроси (+).mp3 Матроси (-).mp3 Матроси+.mp3 Матроси-.mp3 Матусі+.mp3 Матусі-.mp3 Матусенько + .mp3 Матусенько+.mp3 Матусенько - .mp3 Матусенько -.mp3 Мелодii осенi +.mp3 Мелодii осенi -.mp3 Мелодія рідного краю+.mp3 Мелодія рідного краю -.mp3 Метелики+.MP3 Метелики-.MP3 Ми щасливі діти+.mp3 Ми щасливі діти-.mp3 Мої батьки-Анісімови+.mp3 Мої батьки-Анісімови-.mp3 Мобільний+.mp3 Мобільний-.mp3 Мода Михайло--Вербонько-.MP3 Мода Михайло-Вербонько+.MP3 Молюсь до бога+.MP3 Молюсь до бога-.MP3 Молюсь до бога.doc Моя сімья+.MP3 Моя сімья-.MP3 Моя Укрїна зі мною+.wma Моя Укрїна зі мною-.wma Моя Украина +.mp3 Моя Украина -.mp3 Моя учителька (+).mp3 Моя учителька (-).mp3 Моя учителька2 (-).mp3 Мрії збуваються+.mp3 Мрії збуваються-.mp3 Мрії збуваються.doc Мрія+.mp3 Мрія-.mp3 Мрія.mp3 Мрія.rtf Мрія1-.mp3 Мрї-.mp3 Мрїї+.mp3 Музыка рисует дождь-.MP3 Музыка рисует дождь.doc Музыка рисует дождь.mp3 Мы вместе-Сытник Ксения+.mp3 Мы вместе-Сытник Ксения-.mp3 Мы вместе-Сытник Ксения.doc НІЧ НА МОРІ (+).mp3 НІЧ НА МОРІ (-).mp3 Навчи мене, Боже + .mp3 Навчи мене, Боже - .mp3 На далеких островах +.mp3 На далеких островах -.mp3 Найкращі друзі+.MP3 Найкращі друзі-.mp3 Найкращі друзі.doc Найкращі друзі.mid На калинi мене мати колихала +.mp3 На калині мене мати колихала -.mp3 На крыльях мечты+.mp3 На крыльях мечты-укр тхт-.mp3 На лісовій галявині+.mp3 На лісовій галявині--.mp3 На нашій Україні+.mp3 На нашій Україні-.mp3 На пташиному подвір’ї+.mp3 На пташиному подвір’ї-.mp3 Наша Вінниця+.mp3 Наша Вінниця-.mp3 Небесні світила+.mp3 Небесні світила-.mp3 Невмиваки+.mp3 Невмиваки-.mp3 Не давайте суму жити+.mp3 Не давайте суму жити-.mp3 Не давайте суму жити256(-).mp3 Не отнимайте солнце у детей +.mp3 Не отнимайте солнце у детей -.mp3 Не покидай дитинство+.mp3 Не покидай дитинство-.mp3 Не утримуй журавля +.mp3 Не утримуй журавля -.mp3 Нова радість стала+.mp3 Нова радість стала-.mp3 Нова Україна.doc Нова Україна моя (+).mp3 Нова Україна моя (-).mp3 Нова Україна моя+.mp3 Нова Україна моя-.mp3 Новий день+.mp3 Новий день-.mp3 Новий рiк iде до нас+.mp3 Новий рiк iде до нас-.mp3 Новорічна+.mp3 Новорічна-.mp3 Нотные бусинки +.mp3 Нотные бусинки - укр.doc Нотные бусинки.doc Нотные бусинки.mp3 О.Жилінський. Пісенька Джури (-) - 2.56.mp3 О.Жилінський. Пісенька Джури.doc О.Жилінський. Пісенька Джури. (+) - 2.56.mp3 О.Янушкевич. Веселкова пісня.doc О.Янушкевич. Веселкова пісня. (+) - 3.00.mp3 О.Янушкевич. Веселкова пісня. (-) - 3.00.mp3 Оглянись вокруг+Андрей Кунец.mp3 Оглянись вокруг-Андрей Кунец.mp3 Озирнись навкруг.rtf Ой, місяченьку-Янушкевич+.mp3 Ой, місяченьку-Янушкевич-.mp3 Ой, у полі, полі+.mp3 Ой, у полі, полі-.mp3 Ой есть в лісі калина+.mp3 Ой есть в лісі калина-.mp3 Ой за гаєм, гаєм+.mp3 Ой за гаєм, гаєм-.mp3 Ой на горі жито+.mp3 Ой на горі жито-.mp3 Олівці+.mp3 Олівці--.mp3 Оле-Лукойе+.mp3 Оле-Лукойе-.mp3 Осінній блюз.rtf Осінній дощик- музикант-.mp3 Осінній дощик- музикант.mp3 Осіннє сонечко-Янушкевич+.mp3 Осіннє сонечко-Янушкевич-.mp3 осенний блюз+.mp3 осенний блюз-.mp3 Останній дзвоник+.mp3 Останній дзвоник+1.mp3 Останній дзвоник-.mp3 Останній дзвоник-1.mp3 ОСТАННІЙ ДЗВОНИК.doc Остання куля +.mp3 Остання куля -.mp3 От Київа до Лубен+.mp3 От Київа до Лубен-.mp3 Отличница+.mp3 Отличница-.mp3 Отличница.doc Пiсня про дружбу -.mp3 Під звуки вальсу+.mp3 Під звуки вальсу-.mp3 Пісня життя+.mp3 Пісня життя-.mp3 Пісня першокласника.doc ПІсня першокласника.mp3 Пісня про вчителя+.mp3 Пісня про вчителя-(Монастирський Артем)-.mp3 Пісня про вчителя-.mp3 Пісня про вчителя.doc Пісня про дружбу +.mp3 Пісня про маму+.mp3 Пісня Про Маму-.mp3 Пісня про матусю (+).mp3 Пісня про матусю (-).mp3 Паляниця +.mp3 Паляниця bac.mp3 Пам’ять-Янушкевич+.mp3 Пам’ять-Янушкевич-.mp3 Парасольки+.mp3 Парасольки-.mp3 ПЕППІ-ДОВГА ПАНЧОХА (+).mp3 ПЕППІ-ДОВГА ПАНЧОХА (-).mp3 Перерва+.mp3 Перерва-.mp3 Першiй вчительцi+.mp3 Першiй вчительцi-.mp3 Перше кохання+.mp3 Перше кохання--.mp3 Перший крок+.mp3 Перший крок - -.mp3 Перший крок минус бэк.mp3 Писанка+.mp3 Писанка-.mp3 Подарунок+.MP3 Подарунок-.MP3 Подоляночка+.mp3 Подоляночка-.mp3 Подоляночка.doc Подоляночка1+.MP3 П одоляночка1-.MP3 Польоти у ві сні+.mp3 Польоти у ві сні-.mp3 Помріємо+.wma Помріємо-.wma Попурі на теми пісень Великої Вітчизняної війни +.mp3 Попурі на теми пісень Великої Вітчизняної війни -.mp3 Последний звонок+.mp3 Последний звонок-.mp3 Последний звонок.doc Посмішка (+).mp3 Посмішка (-).mp3 ПОСМІШКА+.mp3 ПОСМІШКА-.mp3 Промінчик+.mp3 Промінчик-.mp3 ПРОФЕСОР КРЕЙД - ПРИЙШЛИ ЩЕДРУВАТИ (Bonus).fQSIzI.mp3 ПРОФЕСОР КРЕЙД - ПРИЙШЛИ ЩЕДРУВАТИ.mp3 Прощай школа-Азарова+.mp3 Прощай школа-Азарова-.mp3 ПРОЩАЛЬНИЙ ВАЛЬС+.mp3 ПРОЩАЛЬНИЙ ВАЛЬС-.mp3 ПРОЩАЛЬНИЙ ВАЛЬС.doc Прощальний вальс випускників+.mp3 Прощальний вальс випускників-.mp3 Пташине подвір'я (+).mp3 Пташине подвір'я -.mp3 Рідна мова+.mp3 Рідна мова-.mp3 Рідна хата+.mp3 Рідна хата-.mp3 Рідна школа (+).mp3 Рідна школа (-).mp3 Рідна школа +.mp3 Рідна школа+.mp3 Рідна школа -.mp3 Рідна школа-.mp3 РІДНА ШКОЛА.doc Рідна школа256(-).mp3 Рідний мій синочку+.mp3 Рідний мій синочку-.mp3 Річенька+.mp3 Річенька-.mp3 Річенько.doc Разом зі мною+.mp3 Разом зі мною-.mp3 Разом зі мною.rtf Ранкова пісня+.mp3 Ранкова пісня-.mp3 РАНКОВА ПІСНЯ.doc Рождение звезд+.mp3 Рождение звезд-.mp3 Рождение звезд.doc Розкажи про Україну (+).mp3 Розкажи про Україну (-).mp3 Ромашка+.MP3 Ромашка-.MP3 Рушники+.mp3 Рушники-.mp3 Сіамський кіт+.mp3 Сіамський кіт-.mp3 Сім гномів+.mp3 Сім гномів-.mp3 Сім нот(Мигай)+.mp3 Сім нот(Мигай)-.mp3 Сім нот(Мигай).doc Сім нот+.mp3 Сім нот-.mp3 Сіяв мужик просо +.mp3 Сіяв мужик просо -.mp3 Сади цвітуть під небесами+.mp3 Сади цвітуть під небесами-.mp3 Сад молодий+.mp3 Сад молодий-.mp3 Свiт шкiльний+.mp3 Свiт шкiльний-.mp3 Світ казковий (+).mp3 Світ казковий (-).mp3 Святвечiрня +.mp3 Святвечiрня -.mp3 Святвечiрня.doc Святий Миколай+.mp3 Святий Миколай-.mp3 Свято казки+.mp3 Свято казки-.mp3 СКРИПОНЬКА (+).mp3 СКРИПОНЬКА (-).mp3 Сніговик+.mp3 Сніговик-.mp3 Сніжинки+.mp3 Сніжинки-.mp3 Соловьї-.mp3 Соловьї.mp3 Сонечко (-).mp3 Сонечко +.mp3 Сонечко+.mp3 Сонечко-.mp3 Сонечко.doc Сонечко.mp3 Сонечко1+.mp3 Сонечко1-.mp3 Сонечко1.doc Сонечко2+.mp3 Сонечко2+.wav Сонеч ко2-.wma Сонечко2.doc Соняхи+.mp3 Соняхи-.mp3 Соняшники+.mp3 Соняшники-.mp3 Співаночки+.MP3 Співаночки-.MP3 Спасибі мамо (+).mp3 Спасибі мамо (-).mp3 Спи, Iсусе, спи +.mp3 Спи, Iсусе, спи -.mp3 Спи, Iсусе, спи.doc Спи, Iсусе, спи 1+.mp3 Спи, Iсусе, спи 1-.mp3 Спи, маленький козачок+.mp3 Спи, маленький козачок-.mp3 Спи, маленький козачок.doc Спляча красуня + .mp3 Спляча красуня -.mp3 СПРАВЖНІ ДІВЧАТА+.mp3 СПРАВЖНІ ДІВЧАТА-.mp3 Стрітення+.mp3 Стрітення-.mp3 Струмок+.mp3 Струмок-.mp3 Таблиця множення -.mp3 Таблиця множення 1-5+.mp3 Таблиця множення 6-10+.mp3 Танцует лето+.mp3 Танцует лето-.mp3 Танцует лето.doc Телефон+.mp3 Телефон-.mp3 Тече вода з-під явора +.mp3 Тече вода з-під явора -.mp3 Тече вода з-під явора.doc ТИ МОЯ ВЕСНА (+).mp3 ТИ МОЯ ВЕСНА (-).mp3 Тиха ніч+.mp3 Тиха ніч-.mp3 То не є проблема+.mp3 То не є проблема-.mp3 Тополя+.mp3 Тополя-.mp3 Треба мріяти завжди+.mp3 Треба мріяти завжди-.mp3 Три желания-.mp3 Три желания.mp3 У казковім лісі+.mp3 У казковім лісі-.mp3 Україна - Impulys+.mp3 Україна - Impulys-.mp3 Україна-Импульс+.mp3 Україна-Импульс-.mp3 Українка+.mp3 Українка-.mp3 Україно моя+.mp3 Україно моя.mp3 Україночка мала +.mp3 Україночка мала -.mp3 У ритмі серця (+).mp3 У ритмі серця (-).mp3 У ритмі серця--.mp3 У ритмі серця.doc Усміхнись+.mp3 Усміхнись-.mp3 Фотограф +.mp3 Фотограф -.mp3 Хай живе надія+.mp3 Хай живе надія-.mp3 Хай радіють усі+.mp3 Хай радіють усі - орг..mp3 Хвалько+.mp3 Хвалько-.mp3 Хвилька красуня морська+.wma Хвилька красуня морська-.wma Хвостики метелики+.mp3 Хвостики метелики-.mp3 Хлопці кучеряві+.mp3 Хлопці кучеряві-.mp3 Хмаринки+.mp3 Хмаринки--.mp3 Хочешь бути двірником+.mp3 Хочешь бути двірником.mp3 Христина Вартанян - школа+.mp3 Христина Вартанян - школа-.mp3 Циганка+.MP3 Циганка-.MP3 Чіп і Дейл-Воронюк+.mp3 Чіп і Дейл-Воронюк-.mp3 Чарівна дівчинка+.wma Чарівна дівчинка-.wma Чарівна фея+.mp3 Чарівна фея-.mp3 Чарівне люстерце+.mp3 Чарівне люстерце-.mp3 Чепурненька+.mp3 Чепурненька-.mp3 Червоні вітрила+.mp3 Червоні вітрила-.mp3 Черевички+.mp3 Черевички-.mp3 Черевички.doc Чомучка+.mp3 Чомучка-.mp3 Чомучки-.mp3 Чомучки.mp3 Чорне вухо, білий Бім+.mp3 Чорне вухо, білий Бім-.mp3 Шкільне кохання+.wma Шкільне кохання-.wma Шкільний рок-н-рол++.mp3 Шкільний рок-н-рол---.mp3 ШКІЛЬНИЙ РОМАН+.mp3 ШКІЛЬНИЙ РОМАН-.mp3 ШКІЛЬНИЙ РОМАН.doc Школа +.mp3 Школа_.mp3 Школо моя (-).mp3 Школо моя.doc Школо моя.mid Школо моя Микс.mp3 Школярія+.mp3 Школярія-.mp3 Шмиголь Анжела - Я маленьке каченя+.mp3 Шмиголь Анжела - Я маленьке каченя-.mp3 Щастя - Юлiя Бодай+.mp3 Щастя - Юлiя Бодай-.mp3 Що посієш, те - пожнеш+.mp3 Що посієш, те - пожнеш-.mp3 Ю.Воронюк Школа (+).mp3 Ю.Воронюк Школа(-).mp3 Юна пані +.mp3 Юна пані-.mp3 Юний капітан+.mp3 Юний капітан-.mp3 Я-артист+.mp3 Я-артист-.mp3 Я вірю+.wma Я вірю-.wma Я вірю в чудеса+.mp3 Я вірю в чудеса -.mp3 Я вклонюсь Україні+.mp3 Я вклонюсь Україні-.mp3 Я дівчина чепурна+.mp3 Я дівчина чепурна-.mp3 Як же руки твої моя мамо+.mp3 Як же руки твої моя мамо-.mp3 Я маленька українка+.mp3 Я маленька українка-.mp3 Я маленька українка.doc Я малюю море-Маістрова З+.mp3 Я малюю море-Маістрова З-.mp3 Янголята-Воронюк+.mp3 Янголята-Воронюк-.mp3 Я та Україна (+).mp3 Я та Україна (-).mp3 Я та Україна.doc Я та Україна.mid
Заслуги
edikvip Дата: Субота, 14.02.2009, 07:03 | Сообщение # 2
Рядовой
Добрый день, подскажите,пожалуйста, можно ли скачивать песенки с сайта и если нет, то к кому обращаться по этому поводу. Заранее спасибо. С ув. Эдуард.Додано (14.02.2009, 07:03) --------------------------------------------- Добрый день, подскажите,пожалуйста, можно ли скачивать песенки с сайта и если нет, то к кому обращаться по этому поводу. Заранее спасибо. С ув. Эдуард.
Заслуги
music_sk Дата: Субота, 14.02.2009, 17:16 | Сообщение # 3
Генерал-майор
"Пользователи" могут делать вложения файлов, но скачивать смогут только после получения статуса "Проверенные". Для получения этого статуса надо сделать вложения. http://dityachi-pisni.ucoz.ua/forum/5-33-1 Здесь подробно описано, как делать вложения!
Заслуги
edikvip Дата: Неділя, 15.02.2009, 02:13 | Сообщение # 4
Рядовой
Спасибо за внимание, попробую разобраться и тоже пополнить список.
Заслуги
f@r@on Дата: Вівторок, 03.03.2009, 19:20 | Сообщение # 5
Лейтенант
music_sk , А можна і мені адресу і пароль скриньки. Дякую.
Шліть все гарне на мило ChubaOleg@i.ua
Заслуги
sera_w Дата: Середа, 27.05.2009, 22:39 | Сообщение # 6
Рядовой
music_sk , якщо можна-вишліть адресу та пароль скриньки.Дякую![color=blue]nekto_007@pop3.ru
Володимир Сірий
Сообщение отредактировал sera_w - Середа, 27.05.2009, 22:41
Заслуги
music_sk Дата: Четвер, 28.05.2009, 01:08 | Сообщение # 7
Генерал-майор
sera_w , Смотрите личные сообщения.
Заслуги
Володимир Дата: Вівторок, 02.06.2009, 23:14 | Сообщение # 8
Рядовой
Список пісень чудовий та на жаль недоступний.А інколи б пригодилась ваша допомога та напевно б побільшало і прихильників вашого сайту.Не всі можуть закачати по одній простій причині незнаю як.А для навчання і виховання наших діток на українських прекрасних піснях це було б дуже корисно.
Заслуги
music_sk Дата: Середа, 03.06.2009, 17:32 | Сообщение # 9
Генерал-майор
Володимир , В разделе"Читать всем" подробно описано как вкладывать файлы. Если не получается, можно выложить на любом обменнике и дать ссылку на файлы, а я потом переложу. А "чудовий спісок" и получился благодаря такому правилу, чтоб все делились. Так что ничего недоступного здесь нету, надо просто немного посидеть и научиться выкладывать файлы (тем более это Вам и в будущем пригодится), а то все хотят сразу всё на тарелочке, с голубой каёмочкой.
Заслуги
Qwest777 Дата: Вівторок, 28.07.2009, 21:56 | Сообщение # 10
Рядовой
Також хочу мати адресу і пароль скриньки. Що для цього потрібно? Дякую.
Сообщение отредактировал Qwest777 - Вівторок, 28.07.2009, 21:57
Заслуги
music_sk Дата: Середа, 29.07.2009, 11:01 | Сообщение # 11
Генерал-майор
Qwest777 , Для того, чтобы скачивать с сайта, надо чтоб Вас перевели в группу проверенные, а для этого нужно выложить 2-3 комплекта (плюс и минус) детских украинских песенок, которых нет на сайте. Если Вы после этого выложите ещё пару комплектов, то и ключик к шкатулочке получите.
Заслуги
Pashavna Дата: П`ятниця, 07.08.2009, 23:24 | Сообщение # 12
Сержант
music_sk , напомни пожалуйста пароль, в личку. спасибо.
Pashavna@mail.ru
Заслуги
s_t_r Дата: Неділя, 27.09.2009, 16:03 | Сообщение # 13
Рядовой
music_sk, А можна і мені адресу і пароль скриньки. Дякую.
Заслуги
music_sk Дата: Понеділок, 28.09.2009, 01:07 | Сообщение # 14
Генерал-майор
Все песенки, которые Вы вложили на сайт, уже давно в нём есть! Просмотрите список вложений вначале этой страницы, а так же на форуме есть темка "Н. Май", там всё это есть! Надо выкладывать то, чего на сайте нету!
Заслуги
хип Дата: Середа, 14.10.2009, 12:50 | Сообщение # 15
Рядовой
Дайте будь-ласка ключика від шкатулки
Сообщение отредактировал хип - Середа, 14.10.2009, 13:00
Заслуги
trizet Дата: П`ятниця, 16.10.2009, 00:41 | Сообщение # 16
Рядовой
Виклала на сайт три комплекти. Після завантаження четвертого з'явилось повідомлення "Доступ заборонено. Сесія закінчена". Що це означає? Можливо, я щось не зрозуміла - такі маніпуляції проводжу вперше. P.S. Не створила теми. Це нічого?
Сообщение отредактировал trizet - П`ятниця, 16.10.2009, 00:53
Заслуги
music_sk Дата: Субота, 17.10.2009, 01:45 | Сообщение # 17
Генерал-майор
trizet , Песенки, которые Вы выставили, уже есть в шкатулочке! Они находятся здесь: http://dityachi-pisni.ucoz.ua/forum/2-42-1
Заслуги
trizet Дата: Неділя, 18.10.2009, 03:01 | Сообщение # 18
Рядовой
Завантажила ще три комплекти. Точніше - два з половиною. Мінус з останнього комплекту чомусь не приймають. Невже і це у Вас уже є?
Заслуги
хип Дата: Неділя, 18.10.2009, 14:38 | Сообщение # 19
Рядовой
а можна і мені пароль та адресу скриньки
Заслуги
music_sk Дата: Вівторок, 20.10.2009, 00:55 | Сообщение # 20
Генерал-майор
хип , Посмотрите сообщение 11 на этой странице.
Заслуги
trizet Дата: Четвер, 22.10.2009, 07:59 | Сообщение # 21
Рядовой
Додала ще кілька файлів. Дуже хочеться отримати доступ до заповітної скриньки.
Заслуги
Amur Дата: Субота, 06.02.2010, 16:02 | Сообщение # 22
Рядовой
обясніть будь-ласкі мені. Я відправив на сайт 2 пісні, отак http://dityachi-pisni.ucoz.ua/forum/5-33-1 , що ще потрібно зробить ?
Заслуги
music_sk Дата: Вівторок, 09.02.2010, 23:48 | Сообщение # 23
Генерал-майор
Amur , Та песенка, что Вы выложили, уже давно есть на сайте! Посмотрите на форуме Дитячі пісні від Ростислава Галагана... Надо найти песенки, которых нет на сайте!
Заслуги
M_Oleksiy Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 22:58 | Сообщение # 24
Рядовой
Я закинув 3 комплекти, але ще не добавив на форум, бо треба щоб вони пройшли провірку модератором, можна і мені пароль від скриньки, дуже срочно потрібно, пліз)
Заслуги
icewallker Дата: Неділя, 03.10.2010, 12:04 | Сообщение # 25
Рядовой
где ссылка на скачку блять? шо за прикол такую хуйню творить
Сообщение отредактировал icewallker - Неділя, 03.10.2010, 12:05
Заслуги
EkvilibriuM Дата: Неділя, 06.02.2011, 16:56 | Сообщение # 26
Рядовой
Шановний модератор, я прекрасно розумію ваші поривання до створення найкращої в світі бібліотеки дитячих пісень, проте з неї небуде користі у випадку заборони доступу тим кому воно справді потрібно, що як наслідок зменшить кількість користувачів і відвідувачів вашого сайту. Тому хочу попросити вас необмежувати доступ до "шкатулки", і виставити на форумі зсилку для скачування. Дякую.
Заслуги
music_sk Дата: Середа, 16.02.2011, 20:14 | Сообщение # 27
Генерал-майор
Quote (EkvilibriuM )
Шановний модератор, я прекрасно розумію ваші поривання до створення найкращої в світі бібліотеки дитячих пісень, проте з неї небуде користі у випадку заборони доступу тим кому воно справді потрібно, що як наслідок зменшить кількість користувачів і відвідувачів вашого сайту. Тому хочу попросити вас необмежувати доступ до "шкатулки", і виставити на форумі зсилку для скачування. Дякую.
В Ближайшее время этот вопрос будет решён! Скорее всего сайт переедит на новое место, где всё можно будет свободно скачивать, и места будет достаточно для всего архива...
Заслуги
LUDAKOVACH Дата: Четвер, 10.03.2011, 11:00 | Сообщение # 28
Рядовой
Дуже гарні пісні,але можна попросити пароль чи адрес скриньки?Дякую.
Заслуги
ZEU200 Дата: Понеділок, 13.02.2012, 00:51 | Сообщение # 29
Рядовой
Такую хрень со скачиванием действительно мог придумать только военный в звании генералы. Не зря на петлицях дубовые ветки.
Заслуги
levoberhz Дата: Четвер, 28.02.2013, 21:49 | Сообщение # 30
Рядовой
Спасибо за список http://exchangex.ru/index.php?who=6299
Заслуги
Vesta Дата: Середа, 08.04.2015, 14:41 | Сообщение # 31
Рядовой
а если почти всё, что у меня есть уже раньше загрузили. Мне доступа к чарівній скриньке не видать?Додано (08.04.2015, 14:37) --------------------------------------------- наша школа переехала и весь накопленный материал вместе с компом хранится в подсобном помещении, в котором нет электричества. Материал на последнюю четверть приходится выискивать мне для учительницы музыки, у которой нет интернета. Похоже в скриньке есть несколько песен, которые нужны по программе, но к скриньке нет доступа
Додано (08.04.2015, 14:41) --------------------------------------------- Ура! Нашла новую скриньку! Спасибо огромное!
Заслуги