Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 12:55

Дитячі пісні

Меню сайту
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 223
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2009 » Лютий » 19 » Тіна Кароль
02:55
Тіна Кароль


Тіна Кароль - творчий псевдонім голубоокої красуні Татьяни Ліберман. На здивування рідним, серйозна дівчина зв`язала своє життя з музикою. Закінчила Київське державне музичне училище ім. Р. М. Глієра. Подумавши, вирішила, що значення менеджменту і логістики в житті теж знадобиться, - і вступила до Національного Авіаційного університету.

З 11 років успішно бере участь у музичних конкурсах: «Співаночка-джазочка» (3-тя премія), «Золоті трембіти» (1-ша премія), «Юні зірки Прикарпаття» (1-ша премія), «Таланти твої, Україна» (1-ша премія), «Шолом, Україна» (1-ша премія), «Різдвяні зустрічі у Братів Блюза» (2-га премія), «Чорноморські ігри» (3-тя премія), «Золотий струм» (Гран-прі), «Під однією зіркою» (1-ша премія), фестиваль «Ми діти твої, Україна», «Молода Галичина» (2-га премія), «Едельвейс» (1-ша премія), «Сім культур», Перший всеукраїнський конкурс артистів естради» (2-га премія), «Перший всеукраїнський конкурс ізраїльської пісні» (1-ша премія). Презентувала Україну на гала-концерті «Словянський базар». Побувала на Російському балу в Лондоні.

Конкурс в Юрмалі(Латвія) Тіна вважає найяскравішим, найцікавішим і найважливішою подією для молодого виконавця, а тому не могла прогавити участь у ньому. Пісні для «Нової хвилі» українська участниця обирала керуючись власною творчою інтуїцею.

Питання про вільний час викликає у Тіни здивування. Для неї це недосягаєма розкіш. І все ж таки, інколи, вона дозволяє собі розслабитись - погуляти у лісі, на березі моря, сходити на концерт органної музики або до картинної галереї. Задовго розслаблюватись у ліжку Тіна не любить - шкода витрачати час. Пяти годин для Тіни достатньо, аби почувати себе бодрою.

Молода виконавиця поважає будь-яку направленість і жанр, якщо вона від серця. Сама завжди, у кожен виступ, вкладує свою душу.

- Все, що я роблю, я ролю від чистого серця. Гордість пророджує нарцистичність, а я цього не люблю, - відповідає Тіна, коли у неї запитують, якими своїми досягненнями вона пишається.

У чоловіках цінує порядність і надійність, терпіти не може егоїстів, у жінках її подобається інтилект і дратує безцільне існування. Поважає людей, у яких слова не розходяться зі справою.

Найбільша мрія Тіни - створити школу юних геніїв.


Переглядів: 3263 | Додав: music_sk | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz